Om oss

Vi på Stockholmsgolfskolor.se kombinerar utbildning och utrustning på ett profissionellt sätt, genom vår breda kunskap och mångåriga erfarenhet tillsammans med teknisk utrustning hjälper vi golfare på alla golfare såväl nybörjare som på elitnivå!

När du genomgått en utbildning eller ev. träningsresa med oss garanteras en högre förståelse för ditt spel! Vi jobbar med DINA förutsättningar och inte vad “Branschen” säger eller påsta sig veta! dvs. Vi arbetar med kundens faktiska nivå och fysik och inte drömbilden av TV golfaren!

Med hjälp av tekniska hjälpmedel som tex. FlightScope launch monitor, TPI Screening test, V1 video mm. så har vi tillsammans större förutsättningar att lyckas nå vår gemensamma mål.

 

 Ansiktsbild Christopher

Christopher Senocak

Golftränare
073 600 19 00 

Kommer från Stockholm, Golfen har varit en stor passion för honom under hans liv. Spelade och tävlade på diverse Tourer i Sverige innan han bestämde sig för att bli Instruktör 2010.

Christopher har stor erfarenhet av arbete på golfklubbar som Kyssinge Golf, Lindö Golfklubb, Ingarö Golfklubb etc.
Han har även jobbat för Bridgestone med deras Ballfitting utprövningar runt om i landet.

Målsättning som tränare är att anpassa min utlärning till elevens behov och med ett modernt tänk utveckla elevens golfspel. Alla vill bli bättre och kan utvecklas till en bättre golfspelare.
Han är pedagogisk i sitt utbildande och det får eleven att förstå vilka problemen är, och det är nyckeln till att bli en bättre golfare.
Om du inte kan förstå varför bollen går dit den går kommer du troligtvis inte kunna förstå hur du ska göra för att lyckas slå bollen dit du vill.